100%
Smagt alle
bryllupskager
05
5 terabyte
billeder i skyen
01
Glad kanin
på kontoret
Fotografi for
en hver smag

Aarhuspige i hjertet og fan af folk der får mig til at grine!

Jeg har en baggrund inden for grafisk design, og har i hele mit liv været meget kreativ. For godt 3 år siden, startede jeg med den fotografiske del, og blev helt vild med de mange forskellige nuancer der kan optræde i fotografier.

Jeg elsker at møde nye mennesker og ikke mindst være på sidelinien og dokumentere deres opvækst. Det bedste for mig, er at få lov til at skabe minder for familier i de mest betydningsfulde øjeblikke. Der sker mange store begivenheder i alles liv, og dage som man gerne vil mindes og kunne kigge tilbage på. Via min erfaring og jeres behov, kan vi i samarbejde skab disse minder.

Jeg tilbyder en oplevelse, hvor der er fokus på det naturlige og upolerede udtryk.

Hvorfor bruge niloka?

Nye oplevelser

Hvor tit får man lov til at komme i et rigtig fototstudie? Jeg tilbyder en hyggelig og mindeværdig oplevelse, som ikke sker særlig tit. Det er noget i kan huske tilbage på, og fortælle om til jeres venner og familie.

Planlægning

En vigtig faktor for tryghed, oplevelse og ikke mindst forventninger. Jeg gør altid meget ud af at kunden er sikker på hvor, hvornår og hvad der skal forgå på et fotoshoot. Hvis man er i tvivl om noget, så tvivl ikke med at spørge en ekstra gang.

Kommunikation

God kontakt og god kommunikation er essientielt for at jeg kan lære jer at kende. Det giver mig mulighed for at lave billeder, der passer til netop jer. Fortæl endelig, hvad i ønsker og hvilke ideer i har, det kommer der altid det bedste resultat ud af.

Minder

Vokser børnene hurtigt op? Hvordan var mor og fars reaktion på sangen til sølvbrylluppet? Der sker mange mindeværdige ting i livet. Jeg er her for at fange disse øjeblikke på billeder, så i kan kigge tilbage på lykkelige stunder.

Lad os tage en snak

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at få taget de billeder, der ikke bliver lagt i glemmekassen.
Tak! Jeg har modtaget din besked!
Hov! Der skete en fejl.